Over B’well care

 

Soms loop je even helemaal vast in het leven. Het gaat het niet zoals het zou moeten en je verliest grip op je eigen ontwikkeling. Het lijkt alsof er alleen maar problemen zijn. Maar dat is natuurlijk niet zo. Want jij bestaat uit veel meer dan alleen de problemen die je ervaart of de diagnose die jou is toebedeeld. En jij bent de enige die dat kan laten zien. B’well care helpt je graag om weer de beste versie van jezelf te zijn. 

 

Kleine stappen

B’well care geeft professionele en persoonlijke begeleiding, die uitgaat van jouw eigen krachten. Van jouw motivatie. Ontbreekt die motivatie nog? Dan gaan we net zo lang op zoek tot we het hebben gevonden. En het hoeft echt niet allemaal in een keer goed te gaan. Natuurlijk werken we samen aan praktische doelen, maar dat je de stappen in de juiste richting neemt, is veel belangrijker. Kleine stappen, die je steeds een stukje verder op weg helpen. En het mooie? Elke dag is een nieuwe kans. Als het misgaat, kijken we samen hoe het beter kan.

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, B’well care helpt je graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat je zelf én samen met je netwerk weer verder kunt.

Small steps, every day

 

Missie & Visie


Visie

 • Iedere dag biedt B’well care ondersteuning en nabijheid vanuit gelijkwaardigheid. Op basis van wederzijds vertrouwen gaan we een relatie aan en werken we samen aan persoonlijke ontwikkeling. B’well care werkt vanuit een vraaggerichte, outreachende en transparante werkwijze. Het vergroten van zelfregie, inzetten van eigen krachten en het netwerk, staan centraal omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen zelf weer de regie in handen kan nemen.

  Small steps, every day! 

 Missie

 • B’well care staat voor persoonlijke, professionele begeleiding, van mens tot mens. Het is onze missie om passende ondersteuning op maat te bieden, zodat iedereen zo zelfstandig mogelijk kan functioneren binnen de maatschappij.  

 

Waarom B’well care

 

 • Professionele begeleiding op maat
  Geen standaard vragenlijsten of denken in hokjes, we kijken naar jou en wat jij nodig hebt om verder te komen.

 

 • Jouw eigen krachten en die van je netwerk staan centraal
  Je kunt veel meer dan je denkt! En met de juiste mensen om je heen word jij weer zo zelfstandig mogelijk.

 

 • Persoonlijke begeleiding vanuit gelijkwaardigheid, van mens tot mens
  We staan niet boven of onder elkaar, maar naast elkaar. Op basis van wederzijds vertrouwen gaan we een relatie aan en werken we samen aan jouw ontwikkeling.
 • Vergroten van zelfregie, het is jouw leven!
  Wij zijn ervan overtuigd dat jij de regie over je leven zelf weer in handen kunt nemen. Wij ondersteunen je waar nodig, maar je doet het zoveel mogelijk zelf.

 

 • Praten in een natuurlijke omgeving
  Gesprekken vinden niet plaats op kantoor, maar op een plek waar jij jezelf kunt zijn. Bijvoorbeeld tijdens het sporten of een wandeling of we gaan ergens een hapje eten.

 

Wil je weten hoe de begeleiding bij B’well care eruitziet? Lees meer over onze werkwijze