Belangrijke informatie

 

We kunnen ons voorstellen dat je nog best wat vragen hebt. Want hoe gaat het nu precies in zijn werk? Of kom ik wel in aanmerking voor begeleiding bij B’well care? We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Vraag vrijblijvend een gesprek bij ons aan om te kijken of B’well care bij je past. Je kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij binnen drie werkdagen contact met je op.

Gaat het om een aanmelding? Dan mag je het aanmeldformulier invullen.

Contactinformatie

 

Stadionlaan 85

5213 JG ‘s-Hertogenbosch

+316 52 43 84 77

info@bwellcare.nl

CONTACTFORMULIER

Klachtenportaal

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kuntu contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl.

Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.
Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.